Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature (Persoonlijk) Begeleider Cocon met Medisch Addendum Syndion 24-05-2024

Redactie Leerdamnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leerdam beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature (Persoonlijk) Begeleider Cocon met Medisch Addendum

Wil je graag aan de slag als (Persoonlijk) Begeleider Cocon met Medisch Addendum in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Syndion is op zoek naar een (Persoonlijk) Begeleider Cocon met Medisch Addendum. Het betreft een voor minimaal 20 uur met een minimaal salaris van 3009 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als (Persoonlijk) Begeleider Cocon met Medisch Addendum te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Persoonlijk Begeleider

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

20 – 24 uur

Salaris

3009 – 3009 euro

Solliciteren op de functie van (Persoonlijk) Begeleider Cocon met Medisch Addendum

Klinkt deze vacature als (Persoonlijk) Begeleider Cocon met Medisch Addendum voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Syndion. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als (Persoonlijk) Begeleider Cocon met Medisch Addendum tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leerdam komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leerdam, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leerdam
  2. (Persoonlijk) Begeleider Cocon met Medisch Addendum Syndion 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures