Zoek
Sluit dit zoekvak.

In Leerdam speelde DSO een prima eerste helft en nam een 0-2 voorsprong, Na de hervatting leek er geen vuiltje aan de lucht tot de thuisploeg... Zie ook:

Redactie Leerdamnieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

4e divisie B: DSO laat voorsprong uit vingers glippen

Leerdam - In Leerdam speelde DSO een prima eerste helft en nam een 0-2 voorsprong, Na de hervatting leek er geen vuiltje aan de lucht tot de thuisploeg halverwege een strafschop kreeg. Dit gaf LRC Leerdam vleugels en greep alsnog de overwinning. Tekst: Roland van der Linden...

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Leerdam te informeren over wat er speelt in Leerdam. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.