Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Achter het Dorpshuis - Vrijstaande woning 4211 Spijk (Gem. West Betuwe) te koop

Redactie Leerdamnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Leerdam en de omgeving van Leerdam. Zoek de ideale woning in Leerdam.

Meer informatie over Achter het Dorpshuis - Vrijstaande woning 4211 Spijk (Gem. West Betuwe) 

De woning aan de Achter het Dorpshuis - Vrijstaande woning staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 199.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van en staat op een perceel van 376 m². Met kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Achter het Dorpshuis - Vrijstaande woning kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Leerdam en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Achter het Dorpshuis - Vrijstaande woning

Postcode en woonplaats

4211 Spijk (Gem. West Betuwe)

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

376 m²

Aantal kamers

Vraagprijs

€ 199.000 k.k.

Interesse in Achter het Dorpshuis - Vrijstaande woning 4211 Spijk (Gem. West Betuwe)

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Digimakelaars.nl - de Makelaar van Nederland. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Achter het Dorpshuis - Vrijstaande woning.

Ben je op zoek naar een makelaar in Leerdam, bekijk dan zeker even deze makelaars in Leerdam.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Achter het Dorpshuis – Vrijstaande woning 4211 Spijk (Gem. West Betuwe)