Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Allround operator Randstad 27-05-2024

Redactie Leerdamnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leerdam beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Allround operator

Wil je graag aan de slag als Allround operator in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Allround operator. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 3800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Allround operator te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Cnc Operator

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

3800 – 3800 euro

Solliciteren op de functie van Allround operator

Klinkt deze vacature als Allround operator voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 27-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres werkenindetechniek@nl.randstad.com en telefoonnummer 030-6078041. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Allround operator tot Steffen Kuijten Steffen Kuijten.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leerdam komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leerdam, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leerdam
  2. Allround operator Randstad 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures