Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Assistent operator fulltime of als bijbaan of vakantiebaan Tempo-Team 27-02-2024

Redactie Leerdamnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leerdam beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Assistent operator fulltime of als bijbaan of vakantiebaan

Wil je graag aan de slag als Assistent operator fulltime of als bijbaan of vakantiebaan in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Tempo-Team is op zoek naar een Assistent operator fulltime of als bijbaan of vakantiebaan. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van 17 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Assistent operator fulltime of als bijbaan of vakantiebaan te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Operator Stikmachine Lederwaren

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

16 – 16 uur

Salaris

17 – 17 euro

Solliciteren op de functie van Assistent operator fulltime of als bijbaan of vakantiebaan

Klinkt deze vacature als Assistent operator fulltime of als bijbaan of vakantiebaan voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 28-04-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tempo-Team. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres ttu.betuwe@tempo-team.nl en telefoonnummer 0345-532211. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Assistent operator fulltime of als bijbaan of vakantiebaan tot Marleen, Julia en Caina Marleen, Julia en Caina.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leerdam komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leerdam, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Leerdam
  2. Assistent operator fulltime of als bijbaan of vakantiebaan Tempo-Team 27-02-2024

Bekijk nog meer vacatures