Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Customer Service Medewerker Olympia 29-09-2023

Redactie Leerdamnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leerdam beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Customer Service Medewerker

Wil je graag aan de slag als Customer Service Medewerker in Gorinchem? Bekijk dan snel deze vacature.

Olympia is op zoek naar een Customer Service Medewerker. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2080 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Customer Service Medewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Weinig tot geen ervaring is vereist voor deze functie. Met een enthousiast team om je heen zal je alle kneepjes van het vak leren. Om deze rol goed te vervullen is het wel belangrijk dat je een aanpakkersmentaliteit hebt, communicatief vaardig bent, denkt in oplossingen en stressbestendig bent.

Verder spreek je Nederlands en Engels en ben je bekend met MS Office of in ieder geval handig met computers. Ook heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en toon je initiatief. Vanzelfsprekend ben je bereidwillig om in verschillende diensten en ook in het weekend te werken.


Arbeidsvoorwaarden

Dit is een vacature waarbij vrijwel geen ervaring wordt vereist dus het zou een mooi opstapje kunnen zijn voor iemand die wil doorgroeien binnen de logistieke wereld. Het startsalaris ligt rond de € 11,96,- bruto per uur waarbij je ook recht hebt op toeslagen en reiskostenvergoeding á € 0,19 per kilometer. Deze afdeling zoekt versterking dus we zoeken iemand die 32 of 40 uur per week beschikbaar is.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Commercieel Klantenservice Medewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Starter

Branche

Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2080 – 2080 euro

Solliciteren op de functie van Customer Service Medewerker

Klinkt deze vacature als Customer Service Medewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 27-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Olympia. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres k.bakker@werk.olympia.nl en telefoonnummer 0183 66 48 25. De website van Unknown is https://166.olympia.nl. Je kan je voor deze vacature als Customer Service Medewerker tot Karin Bakker.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leerdam komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leerdam, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Leerdam
  2. Customer Service Medewerker Olympia 29-09-2023

Bekijk nog meer vacatures