Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Haarakker 24 4152 DD Rhenoy te koop

Redactie Leerdamnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Leerdam en de omgeving van Leerdam. Zoek de ideale woning in Leerdam.

Meer informatie over Haarakker 24 4152 DD Rhenoy 

De woning aan de Haarakker 24 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 425.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 125 m² en staat op een perceel van 143 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Instapklaar 2.0 | Luxe afwerking | Uitbouw 2,4m | Tuin op het zuiden

De advertentie van de woning aan de Haarakker 24 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Leerdam en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Haarakker 24

Postcode en woonplaats

4152 DD Rhenoy

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

143 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 425.000 k.k.

Interesse in Haarakker 24 4152 DD Rhenoy

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Oomen Makelaardij & Taxaties Brakel. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Haarakker 24.

Ben je op zoek naar een makelaar in Leerdam, bekijk dan zeker even deze makelaars in Leerdam.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Haarakker 24 4152 DD Rhenoy