Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jake Paul heeft een gevecht te promoten en dus gooit de Amerikaanse vlogger, entertainer en bokser (en vriend van schaatsster Jutta...

Redactie Leerdamnieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Jake Paul: `Conor McGregor wil niet tegen me vechten want ik ben nu een grotere ster`

Leerdam - Jake Paul heeft een gevecht te promoten en dus gooit de Amerikaanse vlogger, entertainer en bokser (en vriend van schaatsster Jutta Leerdam) er een paar gepeperde uitspraken uit. Ditmaal neemt hij de Ierse MMA-vechter Conor McGregor op de korrel.

Bekijk het hele nieuwsartikel van Sportnieuws op https://sportnieuws.nl/vechtsport/jake-paul-conor-mcgregor-wil-niet-tegen-me-vechten-want-ik-ben-nu-een-grotere-ster/. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Leerdam te informeren over wat er speelt in Leerdam. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Jake Paul: `Conor McGregor wil niet tegen me vechten want ik ben nu een grotere ster`