Search
Close this search box.

Jutta Leerdam had wat te bewijzen nadat ze in Peking had verloren, en dat liet ze zien ook. Ze was ´gewoon´ weer de snelste op de 1.000...

Redactie Leerdamnieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Jutta Leerdam blij met overwinning op World Cup: `Blij dat ik terug ben op mijn plek`

Leerdam - Jutta Leerdam had wat te bewijzen nadat ze in Peking had verloren, en dat liet ze zien ook. Ze was ´gewoon´ weer de snelste op de 1.000 meter bij de vrouwen in Stavanger. Daar was ze zelf ook erg blij mee: De eerste keer verliezen...

Bekijk het hele nieuwsartikel van Sportnieuws op https://sportnieuws.nl/schaatsen/jutta-leerdam-blij-met-overwinning-op-world-cup-blij-dat-ik-terug-ben-op-mijn-plek/. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Leerdam te informeren over wat er speelt in Leerdam. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Jutta Leerdam blij met overwinning op World Cup: `Blij dat ik terug ben op mijn plek`