Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Klantenservice Medewerker/ Customer Service Medewerker Smart Flex BV 17-05-2024

Redactie Leerdamnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leerdam beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Klantenservice Medewerker/ Customer Service Medewerker

Wil je graag aan de slag als Klantenservice Medewerker/ Customer Service Medewerker in ROTTERDAM? Bekijk dan snel deze vacature.

Smart Flex BV is op zoek naar een Klantenservice Medewerker/ Customer Service Medewerker. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Klantenservice Medewerker/ Customer Service Medewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Customerservicemedewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn, FMCG

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2500 – 3200 euro

Solliciteren op de functie van Klantenservice Medewerker/ Customer Service Medewerker

Klinkt deze vacature als Klantenservice Medewerker/ Customer Service Medewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Smart Flex BV. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres ew@smart-flex.nl en telefoonnummer 31682103420. De website van Unknown is https://smart-flex.nl/. Je kan je voor deze vacature als Klantenservice Medewerker/ Customer Service Medewerker tot Edgar de Weerdt.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leerdam komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leerdam, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leerdam
  2. Klantenservice Medewerker/ Customer Service Medewerker Smart Flex BV 17-05-2024

Bekijk nog meer vacatures