Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Kostendeskundige Randstad 27-05-2024

Redactie Leerdamnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leerdam beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Kostendeskundige

Wil je graag aan de slag als Kostendeskundige in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Kostendeskundige. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Kostendeskundige te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Kostendeskundige

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

3500 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Kostendeskundige

Klinkt deze vacature als Kostendeskundige voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 27-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres accounts.utrecht@nl.randstad.com en telefoonnummer 030-2337795. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Kostendeskundige tot Linda, Juliette, Marissa & Marie-Elske Linda, Juliette, Marissa & Marie-Elske.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leerdam komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leerdam, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leerdam
  2. Kostendeskundige Randstad 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures