Zoek
Sluit dit zoekvak.

Woensdag 28 december is er een gewapende woningoverval gepleegd aan het Recht van ter Leede. De melding kwam rond 17:00 uur bij de politie... Zie ook:

Redactie Leerdamnieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Leerdam - Gezocht - Woningoverval - Recht van ter Leede - Leerdam

Leerdam - Woensdag 28 december is er een gewapende woningoverval gepleegd aan het Recht van ter Leede. De melding kwam rond 17:00 uur bij de politie binnen. De twee overvallers zijn er met een auto vandoor gegaan. Heb jij de verdachten gezien en weet je meer? De verdachten reden weg in een rode Honda Insight. En hebben het volgende signalement:Verdachte 1:- donkergetinte huid - 20-30 jaar - zwarte, glimmende jas - zwarte joggingbroek - zwart/witte schoenen - zonnebril en capuchonVerdachte 2:- donkertgetinte huid - Jumbo-jas - donkere kleding Thu Dec 28 00:00:00 CET 2023 Leerdam gezocht...

Bekijk het hele nieuwsartikel van De Politie op https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2023/december/03woningoverval-in-leerdam.html. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Leerdam te informeren over wat er speelt in Leerdam. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Leerdam – Gezocht – Woningoverval – Recht van ter Leede – Leerdam