Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Leraren Nieuwsgierige Ontdekkingsreizigers LOGOS Stichting voor Protestants Christelijk Onderwijs 24-11-2023

Redactie Leerdamnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leerdam beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Leraren Nieuwsgierige Ontdekkingsreizigers

Wil je graag aan de slag als Leraren Nieuwsgierige Ontdekkingsreizigers in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

LOGOS Stichting voor Protestants Christelijk Onderwijs is op zoek naar een Leraren Nieuwsgierige Ontdekkingsreizigers. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van 4600 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Leraren Nieuwsgierige Ontdekkingsreizigers te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Docent Wiskunde

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Onderwijs/Opleiding

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

4600 – 5700 euro

Solliciteren op de functie van Leraren Nieuwsgierige Ontdekkingsreizigers

Klinkt deze vacature als Leraren Nieuwsgierige Ontdekkingsreizigers voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot LOGOS Stichting voor Protestants Christelijk Onderwijs. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Leraren Nieuwsgierige Ontdekkingsreizigers tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leerdam komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leerdam, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Leerdam
  2. Leraren Nieuwsgierige Ontdekkingsreizigers LOGOS Stichting voor Protestants Christelijk Onderwijs 24-11-2023

Bekijk nog meer vacatures