Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Monteur buitendienst - Terberg Special Vehicles WerkTalent 13-05-2024

Redactie Leerdamnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leerdam beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Monteur buitendienst - Terberg Special Vehicles

Wil je graag aan de slag als Monteur buitendienst - Terberg Special Vehicles in Gorinchem? Bekijk dan snel deze vacature.

WerkTalent is op zoek naar een Monteur buitendienst - Terberg Special Vehicles. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Monteur buitendienst - Terberg Special Vehicles te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Monteur Elektra

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2800 – 3300 euro

Solliciteren op de functie van Monteur buitendienst - Terberg Special Vehicles

Klinkt deze vacature als Monteur buitendienst - Terberg Special Vehicles voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 12-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WerkTalent. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres thomasdebruijne@mail.werktalent.nl en telefoonnummer 31633378643. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Monteur buitendienst - Terberg Special Vehicles tot Thomas de Bruijne Thomas de Bruijne.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leerdam komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leerdam, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leerdam
  2. Monteur buitendienst – Terberg Special Vehicles WerkTalent 13-05-2024

Bekijk nog meer vacatures