Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Pakketteren Pro Industry 16-05-2024

Redactie Leerdamnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leerdam beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Pakketteren

Wil je graag aan de slag als Pakketteren in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Pro Industry is op zoek naar een Pakketteren. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2350 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Pakketteren te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

onbekend

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Industrie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2350 – 3200 euro

Solliciteren op de functie van Pakketteren

Klinkt deze vacature als Pakketteren voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Pro Industry. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres utrecht@pro-industry.nl en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is https://www.pro-industry.nl/. Je kan je voor deze vacature als Pakketteren tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leerdam komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leerdam, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leerdam
  2. Pakketteren Pro Industry 16-05-2024

Bekijk nog meer vacatures