Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Plantmanager Pro Industry 16-05-2024

Redactie Leerdamnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leerdam beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Plantmanager

Wil je graag aan de slag als Plantmanager in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Pro Industry is op zoek naar een Plantmanager. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 8200 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Plantmanager te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

onbekend

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Industrie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

8200 – 12000 euro

Solliciteren op de functie van Plantmanager

Klinkt deze vacature als Plantmanager voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Pro Industry. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres dordrecht@pro-industry.nl en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is https://www.pro-industry.nl/. Je kan je voor deze vacature als Plantmanager tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leerdam komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leerdam, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leerdam
  2. Plantmanager Pro Industry 16-05-2024

Bekijk nog meer vacatures