Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Projectcoördinator / calculator restauratie & renovatie Eminent Groep 21-05-2024

Redactie Leerdamnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leerdam beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Projectcoördinator / calculator restauratie & renovatie

Wil je graag aan de slag als Projectcoördinator / calculator restauratie & renovatie in Breda? Bekijk dan snel deze vacature.

Eminent Groep is op zoek naar een Projectcoördinator / calculator restauratie & renovatie. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Projectcoördinator / calculator restauratie & renovatie te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Een afgeronde bouwkundige opleiding op minimaal hbo niveau óf een mbo opleiding aangevuld met een aantal jaar relevante werkervaring op het gebied van restauratie of renovatie.
  • Passie voor monumentaal vastgoed en alles wat er bij komt kijken om dit in ere te houden.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Kostendeskundige

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Bouw/Installatie, Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2500 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Projectcoördinator / calculator restauratie & renovatie

Klinkt deze vacature als Projectcoördinator / calculator restauratie & renovatie voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Eminent Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres f.martens@eminentgroep.nl en telefoonnummer 06 - 18 25 71 31. De website van Unknown is https://www.eminentgroep.nl. Je kan je voor deze vacature als Projectcoördinator / calculator restauratie & renovatie tot Filip Martens.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leerdam komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leerdam, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leerdam
  2. Projectcoördinator / calculator restauratie & renovatie Eminent Groep 21-05-2024

Bekijk nog meer vacatures