Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Werkvoorbereider Civiel Connetix 31-01-2024

Redactie Leerdamnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leerdam beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Werkvoorbereider Civiel

Wil je graag aan de slag als Werkvoorbereider Civiel in Capelle aan den Ijssel? Bekijk dan snel deze vacature.

Connetix is op zoek naar een Werkvoorbereider Civiel. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3200 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Werkvoorbereider Civiel te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wie ben jij?

De organisatie is op zoek naar een Werkvoorbereider, die het zowel leuk vindt om de vaktechnische werkzaamheden te verrichten in combinatie met de sociale aspecten die bij het werk komen kijken. Je weet hierin je enthousiasme over te brengen en laat zien dat je er echt voor wilt gaan. Mocht je niet volledig in het profiel passen, maar denk je wel degelijk in aanmerking te komen voor de functie? Ook dan kom ik graag met je in contact, om naar de mogelijkheden te kijken.

  • een afgeronde MBO, HBO, WO opleiding in de civiele techniek of vergelijkbaar

  • affiniteit met de GWW

  • je bent een teamspeler en bent communicatief sterk

  • minimaal 3-7 jaar ervaring als Werkvoorbereider

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Werkvoorbereider

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3200 – 3800 euro

Solliciteren op de functie van Werkvoorbereider Civiel

Klinkt deze vacature als Werkvoorbereider Civiel voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 30-03-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Connetix. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres m.dewinter@connetix.nl en telefoonnummer #ERROR!. De website van Unknown is http://www.connetix.nl. Je kan je voor deze vacature als Werkvoorbereider Civiel tot Michelle de Winter.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leerdam komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leerdam, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Leerdam
  2. Werkvoorbereider Civiel Connetix 31-01-2024

Bekijk nog meer vacatures