Bekijk de vacature Business Development = Sales / Account manager - consultancy IT Equals 3 04-10-2023

Redactie Leerdamnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leerdam beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Business Development = Sales / Account manager - consultancy

Wil je graag aan de slag als Business Development = Sales / Account manager - consultancy in Amersfoort? Bekijk dan snel deze vacature.

IT Equals 3 is op zoek naar een Business Development = Sales / Account manager - consultancy. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 4000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Business Development = Sales / Account manager - consultancy te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Business Development Manager

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Advies/Consultancy, ICT

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

4000 – 4500 euro

Solliciteren op de functie van Business Development = Sales / Account manager - consultancy

Klinkt deze vacature als Business Development = Sales / Account manager - consultancy voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 02-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot IT Equals 3. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres jpriebee@itequals3.com en telefoonnummer 31332772244. De website van Unknown is http://www.itequals3.com. Je kan je voor deze vacature als Business Development = Sales / Account manager - consultancy tot Jo-Ann Priebee-Janssen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leerdam komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leerdam, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Leerdam
  2. Business Development = Sales / Account manager – consultancy IT Equals 3 04-10-2023

Bekijk nog meer vacatures