Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Strategisch Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting Wyzer 12-12-2023

Redactie Leerdamnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leerdam beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Strategisch Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting

Wil je graag aan de slag als Strategisch Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Wyzer is op zoek naar een Strategisch Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting. Het betreft een voor minimaal 18 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Strategisch Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Beleidsadviseur

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

18 – 20 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Strategisch Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting

Klinkt deze vacature als Strategisch Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 10-02-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Wyzer. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Strategisch Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leerdam komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leerdam, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Leerdam
  2. Strategisch Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting Wyzer 12-12-2023

Bekijk nog meer vacatures